Raya 2015
Tuesday, August 11, 2015 | 9:49 AM | 0 weird people

Assalamualaikum.

Emm first post untuk tahun 2015. hahahaha. Banyak benda nak cite tapi tak kesempatan and takde idea nak mengarang. Ni sekarang aku nak cite amende pun x tahu -_- 

Harap belum terlambat lagi la aku nak ucap selamat hari raya. raya kan sebulan. hehe. Setahun sekali je rasanya aku post dalam blog ni. dah melekat dengan instagram sekarang, gonggg sgt ngko haaa. update kat instagram je, it was like "biar gambar berbicara" ngeh3. but don't worry bebeh, i'm still love you omnomnomnommm. kalau x syg dah lame aku delete blog ni. haha.

Honestly, gua rindu zaman kegemilangan gua mengarang bercerita berceloteh berpuisi berjiwang ber ber lagi la. semua aku share dalam blog ni. sekarang dah tua, sibuk. dah nak jadi bini orang dah nanti. EHHH? miahahaha. 




Assalamualaikum. Hii, i drink mocha and i have mustache and who's care?


CURRENTLY : 8 mochalicious 
Semoga keluargaku dibawah lindunganNya sentiasa.


Home
LordLand
si cinonet bersama eyebags besar kedabak | 149cm || 37kg |

"

"