zaman persekolahan yang ohsemmm!
Wednesday, July 4, 2012 | 12:46 PM | 1 weird people
Assalamu'alaikum.

Friendship doubles your joys and divides your sorrow
Aku bangun pagi aman je rumah.Yelaa kan the clamorouses tu semua dah pegi sekolah.Plus,ibu abah pun takde kat rumah pagi-pagi.Selalu je kena duk sorang-sorang kat rumah. isk3. Mula la rindu nak pegi sekolah.Bukan pe,rindu nak baca buku teks sampai berhelai-helai,nak buat nota bergunung-gunung.*sila menyampah.hekhekhek.
Padahal rindu nak sembang bergegor-gegor,gurau senda yang kadang-kadang agak kurang ajar --' and the moment jiwa tengah kacau time tu la dengar lawak bodoh kawan-kawan boleh terubat tu beb. *tarik hingus laju2.Today,the word FRIENDS make me think of them and the memories that we through together.



Rindu nak round Malaysia sama-sama.Pegi jalan sana-situ-sini.Shopping.Waaaaa.. :'(








"Mimpi,pertemuan,perpisahan..itu semua boleh berlaku berkali-kali.Tapi alam persekolahan datang hanya sekali,tak kira hebat ke tak,itulah memori pahit manis yang akan kekal buat selama-lamanya.." :')



Assalamualaikum. Hii, i drink mocha and i have mustache and who's care?


CURRENTLY : 8 mochalicious 
Semoga keluargaku dibawah lindunganNya sentiasa.


Home
LordLand
si cinonet bersama eyebags besar kedabak | 149cm || 37kg |

"

"