Grateful :')
Sunday, June 17, 2012 | 6:56 PM | 3 weird people

Assalamu'alaikum


Berhari yang lepas,emosi aku messy je.Ade rase nak melenting, nak sedih , apa semua.Macam2 dalam fikiran ni yang diperbesarkan.Miserable.Sensitif semacam je.Kejap2 meleleh laa air mata konon jernih ni.Laju je menangis.Menangis sampai pedih mata plus pening.Memang sakit giler lah lepas tu.grrrr! : | 
Tapi,alhamdulillah.Antara 'macam2' tu ada yang happy ending gituu.heeeeee! boleh laa nak joget senget sikit2,nak chill-kan hati.Nowdays,i got missing on my ukhwah.Yes , between my bestfriend and i. :') Friendship kami yang dah wujud since sekolah rendah lagi,but entah macam mane suatu hari tu kami pun tak tahu ape punca utama yang menyebabkan kami seolah2 saling berdiam diri.Saling melupakan even realitinya kami tak pernah nak lupakan antara satu sama lain. :'( Banyak kemungkinan benda ini boleh tercetus.Maybe kurangnya spend time together since dah lama tinggal alam persekolahan.Masing2 sibuk dengan hal masing2.Less contact.Tapi percaya lah.Aku tak pernah lupa kau,kawan.Kau tetap dan masih bestfriend aku yang paling top.Paling mabbblesss! :*
Now,everything back to normal.Ya Allah,alhamdulillah.Doa aku termakbul.Kami masih lagi bertahan sebagai BFF.Best-Friend-Forever.Ouh,i guess Best-Friend-Till-Jannah is sound better,right? Dah 10 tahun kami create friendship nie.Finally, we fix this sampai mencurah2 air mata. Air mata kerinduaan.Rindu sgt. :') Masing2 meluahkan apa yang terpendam.Yeah,I'm relieved.Thank you,friend.Thanks for being my bestfriend ever after! 




A good friend is hard to find,harder to leave and impossible to forget
p/s : Bila settle satu masalah,datang pulak masalah lain.Ya Allah,tabahkan hati aku. :'(

Assalamualaikum. Hii, i drink mocha and i have mustache and who's care?


CURRENTLY : 8 mochalicious 
Semoga keluargaku dibawah lindunganNya sentiasa.


Home
LordLand
si cinonet bersama eyebags besar kedabak | 149cm || 37kg |

"

"