Acception
Friday, June 15, 2012 | 8:00 AM | 2 weird people
Assalamualaikum.Welcome back Mochalicious! :) Serius.I'm lack of idea sejak kebelakangan ni.entry ni jugak agak tunggang langgang,so just press "X" if you feel suck. --' I don't know why.Kalau dulu boleh kata hari2 blog ni di update.dulu blog ni crowded je dengan post bermacam2.Bila aku sendiri baca balik post2 dulu , rasa tak percaya pulak aku yang post tu.*agak berbakat dlm penulisan budak ni rupanye.hekhek! kadang2 nak tergelak pun ade.*especially post yang agak yuck! gedik! haha. XD Tapi sekarang tak tahu ape kena.asal nk writing je semua tak menjadi.hmm.."Saya dah lain".I notice that.In fact,memang rasa lain pun.Zaman dulu kala,selalu design blog je.penuh dgn code2 yang memeningkan.blink situ blink sini.its fun even penat sampai larut malam duk design.now?giler malas nk layan.malas pun tak giler macam ni -.-
Now,i miss my oldself i guess.tak rasa pun mood tu boleh datang balik.maybe ya,dah membesar.perangai hyper tu dah hilang sedikit demi sedikit.hmm...day of day,life aku pun dah berubah.Officially,20 years old now.Alhamdulillah.masih bernyawa :') Things are never be same.Kadang2 kita kt atas,kadang2 jugak kita kt bawah.Sometimes i feel i've doing something right for someone.But totally i'm not even i tried to make the happiness comeback. there're no need motivation books to build my happiness, it just flows freely as it was my reality. and now tears running down again. :') should i stop now and just redha for what i am now?"Semua orang mampu bersabar tapi tak semua orang mampu untuk bersyukur"Mungkin aku tergolong dlm kalangan orang yang hanya mampu bersabar tetapi tak tahu nak bersyukur dgn ape yang dah aku miliki. :'| Dear sayang,from deep of my feeling,i still want you.I really hope this is just a dream and when i wake up,things will be like before,fix the things to make it better.insyaAllah. :') thanks a bunch! Assalamualaikum.

Assalamualaikum. Hii, i drink mocha and i have mustache and who's care?


CURRENTLY : 8 mochalicious 
Semoga keluargaku dibawah lindunganNya sentiasa.


Home
LordLand
si cinonet bersama eyebags besar kedabak | 149cm || 37kg |

"

"