Learn to appreciate
Saturday, March 3, 2012 | 6:28 PM | 0 weird people
Assalamualaikum.

Fuhh,.penat bling2 kan belog ni jadi serba serbi pink.hihi..dh lama aku tak hiraukan belog ni,maklum la sibuk.hekhek..plus,beberapa hari lagi my bro dh nk jadi laki org.eeww.Erm,pejam celik pejam lagi then celik lagi, abg aku dh nk jadi laki org,mcm tak caye sebab lepas ni konfem2 turn aku pulak.muahaha! gua gelak gatal doee.Tapi kdg2 aku rela biarkan diri aku dlm kesibukan ,sometimes rase bersyukur pun ada bila berada dlm kesibukan even penat satu badan.Sebabnya bila tengah sibuk,aku boleh lupa masalah dunia yg aku hadapi even just for a few hour.Aku nampak je mcm seorang yg tabah walaupun pada hakikatnya kdg2 aku tak setabah yang org sangkakan. :') Just because i smile,doesn't mean i'm happy.Sumpah.aku penat nak jage hati perasaan org,sampaikan hati perasaan aku sendiri pun terabai.Maybe yeah,i've done wrong.Sorry.Bila penat,aku diam.It's better to keep my  mouth shut than to open it and been hurt,hurt and hurt again.Ia sakit tahu. :'(

No matter happen lepas ni,aku redha.Kalau betul lah hanya setakat ni aku diperlukan.If you love something,set it free.If it comes back,it's yours.If doesn't come back,it never was :') 

Giving in doesn't mean i'm lose,it means i'm strong enough to face the reality. :')

Labels:


Assalamualaikum. Hii, i drink mocha and i have mustache and who's care?


CURRENTLY : 8 mochalicious 
Semoga keluargaku dibawah lindunganNya sentiasa.


Home
LordLand
si cinonet bersama eyebags besar kedabak | 149cm || 37kg |

"

"