Boys,you should get their WORD
Sunday, December 4, 2011 | 5:13 PM | 11 weird people


Entry kali ni special untuk boys and you girls , i write based on 'we are actually... '  Gaduh2 dalam couple tu normal la kan . Tapi korang pernah identify signs of yang seorang perempuan tu tengah marah ? so , boys , you can be identified from her WORD.  Bila perempuan cakap macam ni...

Okay,fine
Inilah gf selalu guna bila nak hentikan pergaduhan dengan dia punyer bf . Lebih2 lagi when she felt that she was right and at the same time you better be quiet . Dia tengah angin tu , so , buat je muka seposen .

Erm,takde ape2
Something wrong somewhere bila perempuan cakap macam ni tengah2 both of you ade konflik . She is intention to make you spin in washing machine . Cruel right ? -,- Bila ni yang berlaku , better you slow talk and asked for it baik2 . Time ni la you guys tunjuk jiwa lembut you tu kt perempuan . Boleh cair tu beb..

Pergilah..(dengan kening terangkat)
Ini maknanya perempuan tu 'mengalah' atau for exactly 'awak buat lah apa awak nak buat , sebab saya dah tak kisah ' . Korang akan dapat situasi macam ni bila beberapa minit korang try to solve konflik yang timbul tu. Yang lelaki pulak jangan lah pulak pergi betul2 , mintak jadi arwah maknanya tu . -,- She just need your attention untuk pujuk dia . Sejuk la nanti tu..

Hmmmm.. (mengeluh)
Bila perempuan mengeluh , maknanya dia sedang pendam something . Especially lelaki tu maybe ade bercakap tentang perkara yang buat dia sensitif . Or she might be hurt with you . Usually , you guys boleh nampak from their response . Take action kalau betul2 korang sayangkan dia .

Terima kasih banyak-banyak
Why mesti ade 'banyak-banyak' ? Okay , seorang perempuan akan menggunakan ni bila dah tahap mendidih marah nya tu . Atau bila dia dah betul2 tersinggung dengan lelaki tu . Based on dia punya reaction la . Kalau dia tunjuk fake smile , dia memang tengah membara . Kalau dia tunjuk senyum seolah2 buat muka kesian sedih , maybe she was offended with you =')

Learn to appreciate what you have before its gone

Assalamualaikum. Hii, i drink mocha and i have mustache and who's care?


CURRENTLY : 8 mochalicious 
Semoga keluargaku dibawah lindunganNya sentiasa.


Home
LordLand
si cinonet bersama eyebags besar kedabak | 149cm || 37kg |

"

"