Girl , he bored with you..
Monday, December 12, 2011 | 2:48 PM | 68 weird people

1 . Dulu bila bergayut , berjam-jam tu perkara biasa . Tiap2 hari wajib dapat call dari dia . Sekarang cakap 10 minit jer . Why ? handphone panas. Why not you beku kan jer handphone tu dalam refrigerator . -..-

2 . Anything hal selalu jer cakap malas , nak buat tu malas , buat nim malas . Malas memanjang .Unexpectedly, korang pun dia malas dah nak layan . Okay , dia wicked .

3 . Try la ajak dia hang out . Kalau tak busy , letih . Kalau tak letih , busy . Kalau dulu tiap2 hari ajak hang out green light jer , sekarang green light dia dah terbakar kot . Even bila ada date , lupa nak datang , alasan tertidur . Eh , takpe la , tidur tak payah bangun2 pun takpe . -..-' Girls , you should know actually he tried to stand off from you .

4 . Dia dah tak ambil kisah pasal korang . Bila korang ngadu something pun dia macam ''whatever laa'' . Dia dah tak kisah kalau ada jejaka bajet good-good hantar mesej2 annoying kt korang . Kalau dulu , pantang tu beb . Terus jadi Undertaker , identify cepat2 sape la yang tak takut mati kacau awek dia tu sebab nak kasi keranda . Now , dia dah jadi Undertempurung kot .

5 . Dia nampak kelemahan korang lebih dari kebaikan yang korang ada . Buat tu salah , buat ni pun salah . Apa yang korang buat semua salah dimata dia . Kalau dah tak tahan , korang butakan jer mata dia . Habis cerita .

6 . Bila texting , seinci-inci plus lebih kurang jer dia reply . Dah lah reply pun macam labi2 sedang berjoging . More offensive , dia tak reply terus text korang sebab texting dengan girl lain . Sucker .

7 . Dah takde ''i love u'' macam biasa . Lagi 'romantik' bila korang ckp "i love u" , dia balas "ermm.." jer . Wadefak .=='

8 . Susah nak gurau2 macam dulu . Dah takde ketawe terbahak2 macam kena sawan pig . Sekadar senyum and bagi respon pun sekadar nak ambil hati . He wants to be a good actor i guess . Memang kecik besar kecik besar jer korang nampak dia masa tu kn? 



Well girls , kalau couple korang tergolong dalam situasi tu semua , better you should take an action . Which is no need to be a hyberbolical girl yang kononnya willing to do anything for his bf . Tak perlu la kita nak terhungga2 terhegeh2 nak kan dia lagi . Tak perlu kot jadi orang muka tak malu . -..- Yes , you love him but lagi terang dan bersuluh he bored with you or for clear , he don't need you anymore . If you can't save the relationship , at least save your dignity .


Labels:


Assalamualaikum. Hii, i drink mocha and i have mustache and who's care?


CURRENTLY : 8 mochalicious 
Semoga keluargaku dibawah lindunganNya sentiasa.


Home
LordLand
si cinonet bersama eyebags besar kedabak | 149cm || 37kg |

"

"