missing damn much :'(
Friday, July 29, 2011 | 9:54 PM | 0 weird people
Malaria adalah penyakit yang disebabkan oleh parasit protozoa yang paling biasa di dunia, iaitu plasmodiumnyamuk yang menyumbang kepada lebih kurang 3 juta kes dan 1.5 hingga 2.7 juta kematian setiap tahun. Ia disebarkan oleh betina genus Anopheles (nyamuk tiruk), terutamanya Anopheles sundaicus di Asia dan An. gambiae di Afrika. Ramai orang mendapat malaria semasa mengembara ke negara-negara tropika atau subtropika. Malaria berlaku di kebanyakan bahagian sub Sahara Arika, Asia Tenggara dan Selatan, Mexico, Haiti, Amerika Tengah dan Selatan, Papua New Guinea dan Kepulauan Solomon.

sumber : pakcik google

hmm... sebab nyamuk tu la 3 bestfriend kite menginap di hospital,.. sob..sob...sob.. :'(
macam x caye je,.. 3 orang sekali masuk wad !



kawan2 ,, i miss u all so much! seriously ,. truly miss u all damn much! aku betul2 terasa kehilangan..sangat2 terasa kehilangan... :'(
dah hampir sebulan kite x bersatu...kan ? :')

 
dah beberape hari anda bertiga tido atas katil single yg boley ejas2 gitu.. siap dengan uniform yg besar gile..pulak dirawat oleh doktor2 and nurse2 yg baik lagi hensem dan cantek .. :')


ada ,,.jie rindu nk peluk ada.. :'(
cyah ,..kerusi sebel0h jie lame dh kosong or.. :'(
bie ,.. lame dah x dengar suare bie maroh budak2 dalam kelas.. :'(



korang tau ? ,. separuh keriangan jie and senah hilang sebab korang takde.. :'( korang tau ? kami selalu teringat saat2 kite bersama..korang tau lagi ? time rehat , kami makan berdua je... :'(
dan
korang perlu tau ,. kami rindu korang sangat2...terlalu rindu..rindu setengah mati...

maaf sebab jie x boley nk lawat korang tiap hari.. jie x sanggup tgok kawan2 dalam keadaan lemah..
maaf jugak sebab x mesej byk kt korang..setiap kali mesej dengan korang , laju jepair mate nim mengalir...*tengah menaip ni pun air mate mengalir


kami kat sini sentiase doa kan korang cepat sembuh...kami ber-DUA dh rindu sangat nak bergurau senda dengan korang..rindu nk ber-LIMA..korang kuat kan semangat yer ? ,. kite kan Power Rangers kena lah kuat.. kan3? :')  ni ujian dari Allah , tabah kan hati untuk hadapi semua ni ye..  :')

kawan2 , I LOVE YOU !

p/s : thanks to senah because always make my day cheer up even without them !..thanks sayang..love you !  :')

      : to my hencek gagah perkasa , thanks because be the best listener when i'm weak to face that i'm really miss them  :')

      :  p0kkey , thanks jugak  sebab suka buat lawak cerdik bile orang tengah sedih2 pun...HEHE.. u always make me laugh lerr.. :')

kbai.


Assalamualaikum. Hii, i drink mocha and i have mustache and who's care?


CURRENTLY : 8 mochalicious 
Semoga keluargaku dibawah lindunganNya sentiasa.


Home
LordLand
si cinonet bersama eyebags besar kedabak | 149cm || 37kg |

"

"